Anmeldelse af Telenor

TelenorTelenor har en lang historie bag sig, der datere helt tilbage til 1990. Telenor bliver dog først en samlet kæde, da de d. 15 juni 2009 slår Sonofon og Cybercity sammen til en kæde under navnet Telenor.

Telenor har altså mange års erfaring inden for Telefoni og internet bag sig og det ses også, da Telenor står for en stor del af det danske marked og blandt andet også ejer kæden: BiBOB, der dog stadig bliver markedsført og drevet under ejet navn.

Min erfaring med Telenor.

Jeg har været telenor kunde to gange. Seneste gang skyldtes, at jeg købte en Iphone 4s, med et godt tilbud. Jeg kan fra starten sige, at min erfaring med Telenor som teleselskab er meget godt. Jeg har aldrig haft problemer med regninger, og de gange jeg har været i kontakt med deres support, har den ikke fejlet noget. Jeg har haft nogle små problemer med dækningen (på landet), men havde jeg undersøgt Telenors dækningskort inden jeg købte abonnementet og mobilen, havde jeg også vidst dette på forhånd.

Det eneste negative jeg har at sætte på Telenor, er deres telefon/gade sælgere. Jeg syntes ikke der er noget værre end at blive chikaneret af gadesælgere i butikker eller på gader, og det må jeg sige, at jeg har oplevet flere gange i Sønderborg, hvor de ikke kan acceptere at man ikke vil forstyrres af dem. Det er selvfølgelig deres arbejde at sælge mobiler og mobilabonnementer, men jeg syntes de er gået over stregen flere gange. Det er dog nogle få personer i Telenors kæde der har været problemet, og Telenor som firma, har jeg ikke noget negativt at sige om.

Positive erfaringer:

  • God support
  • Billige priser
  • Nemt og overskuelig hjemmeside/selvbetjening.

Negative erfaringer:

  •  Ikke så god dækning på landet (Kunne jeg selv have tjekket, men alligevel et irritationsmoment.)

Andres erfaring med Telenor

Ser jeg hvad andre mener om Telenor på blandt andet trustpilot, så er der flest positive anmeldelser, og med et gennemsnit på 7 ud af 10, er de blandt de bedst bedømte teleselskaber i Danmark. Der er dog flere personer der har haft problemer med, Telenor sælgere har ringet til dem og givet dem et super godt tilbud som f.eks. gratis mobilt bredbånd i 3 måneder, uforpligtende, men alligevel har disse personer modtaget regninger fra første dag, og Telenor har ikke ville tage regningerne tilbage.

Jeg kan ikke vurdere, hvorvidt disse anmeldelser er ægte varer eller ej, men på baggrund af min egen erfaring, og den største del af anmeldelserne på Trustpilot, så virker Telenor til at være et fornuftigt/godt teleselskab. Har du erfaringer med Telenor, vil jeg selvfølgelig gerne høre nærmere om din erfaring, da du kan være med til at hjælpe fremtidige forbrugere.

Billedet er udlånt af Telenor, Anmeldelsen er dog 100% min egen og ikke påvirket af Telenor eller et andet teleselskab.