Anmeldelse af Telia

Telia var igennem mange år mit yndlings teleselskab. Jeg skiftede til Telia lige efter min kæreste og jeg flyttede hjemmefra. Dette var inden  smartphones for alvor var slået igennem, hvilket gjorde jeg kun havde brug for sms og tale og på dette tidspunkt havde jeg også brug for så billigt et abonnement som muligt.

Jeg havde på dette tidspunkt brug for at kunne sammensætte mit mobilabonnement så det passede nøjagtigt til mit forbrug. Jeg snakkede maksimalt to timer hver måned og sendte ikke mere end maks. 200 sms’er. Valgte faldt på Telia da de som det eneste teleselskab på dette tidspunkt havde et flex abonnement der gjorde at jeg kunne tilpasse mobil abonnementet til nøjagtigt mit behov. Jeg endte med en månedlig abonnements pris på 70 kr, hvilket jeg var rigtig godt tilfreds med.

Jeg brugte herefter Telia gennem ca. halvandet år og har på intet tidspunkt haft et problem med dækningen, forkerte regninger eller noget lignende. Jeg var super godt tilfreds. Så begyndte smartphones lige pludselig at slå helt igennem og jeg måtte også til sidst overgive mig og købe en Iphone, hvilket jeg i dag er rigtig glad fos. Her måtte jeg desværre sige farvel til Telia og skifte over til Telenor da de kunne give mig et noget bedre tilbud end Telia. Og i sidste ende er det prisen der er alt afgørende for mig.

Jeg har efterfølgende været i kontakt med Telia i deres butik i Sønderborg, og har desværre ikke fået den bedste betjening. Det kombineret med at Telia ikke er at finde på min sammenligning over de fem bedste/billigste mobilabonnementer i Danmark gør, at jeg nok ikke vil vælge Telia igen i den nærmeste fremtid.

Jeg har som sagt efterfølgende haft abonnement ved både Telenor men også hos OiSTER, hvor jeg bestemt også har været glad og tilfreds. Hvis du står og mangler et nyt mobilabonnement vil jeg anbefale dig at vælge et af mobilabonnementer fra denne sammenligning: http://www.nytmobilabonnement.dk/sammenligning-mobilabonnementer/