Telefonnumre der er smarte at have indkodet i telefonen

Vi kommer alle til at stå i en møg-situation lige pludselig, hvor vi har brug for at ringe efter en eller anden form for hjælp. Oftest skal det gerne gå lidt hurtigt med at finde telefonnummeret frem og her kan det især anbefales at have det kodet ind i mobilen, fremfor at skulle online og finde det først, hvilket kan være meget langsomligt alt efter signal styrken.

Baseret på egen erfaring, tænkte jeg at jeg ville vise dig, hvilke telefonnumre jeg blandt andet har indkodet.

1) Det lokale politi

Det har heldigvis kun været nødvendigt at ringe til mit lokale politi 4 gange, men hver gang har det hastet. Som f.eks. dengang jeg så en gruppe tennagere der var på vej til at begå indbrud, hvor jeg først måtte ringe 114 for derefter at blive stillet om til det lokale politi, hvorefter tennagerne havde fået færten af mig og stukket af. Eller dengang, hvor jeg kørte bag en spritbilist der ikke kunne holde sig i sin egen vejbane. Jeg måtte igen ringe 114, hvorefter jeg blev stillet om og før jeg var igennem til en nærmeste patruljevogn var personen forsvundet ind i en beboelsesblok.

2) Låsesmed og banken

Vi har nok alle oplevet at være i byen, hvor  vi når vi skal til at hjem, opdager at pung, nøgler og alt mangler fra vores jakke – Lige bortset fra vores telefon som vi har haft på os hele aftenen.

Det mest kritiske er vores pung og det haster at få ringet til banken eller NETS og spære kortet inden det bliver misbrugt.

Det næste problem vi er nødt til at håndtere, og som jeg har været nødt til at håndtere flere gange, er når vi kommer hjem og ikke kan komme ind i huset/lejligheden. Jeg har tre gange været nødt til at ringe til en låsesmed i København for at kunne komme ind i min lejlighed. Det er ikke ideelt, men når du står klokken 3-4 om natten og ikke kan komme ind i din lejlighed, så er telefonnummeret til din lokale låsesmed guld værd.

3) Lægevagten i din region

Hvis din partner lige pludselig får det skidt, eller værre endnu dit barn, så kan det spare dig for meget stress at have lægevagtens telefonummer kodet ind i din telefon, fremfor først at skulle finde frem til det på nettet. I sådan en situation hjælper det ikke, hvis du stresser for at finde et telefonnummer. Hvis du derimod bare tager dine telefon roligt op og ringer op til en kontakt på din telefon, vil du kunne sidde og berolige den person der er skidt tilpas.

Det var eksempler på telefonnumre jeg personligt har kodet ind i min telefon. Har du nogle andre eksempler fra din telefon, som du har fundet brugbare?